Gluren bij de buren 2024

Allereerst bedankt voor jullie interesse!

Vivente is sinds 1992 een levendig en actief kerkkoor in Achterveld.  

Wij zingen een breed meertalig repertoire waaronder liturgisch Nederlands- en Engelstalig, Latijn, Taizé, pop en musical.

Elke maandagavond repeteren wij van 19.15 – 21.15 uur onder de professionele begeleiding van dirigente Herma van de Coterlet en pianist Arthur Bouma, soms met begeleiding van onze dwarsfluitiste Ingrid.

Ter ondersteuning van de vieringen zingen we ongeveer 20 x per jaar in onze St. Jozefkerk, waarbij de viering wordt voorbereid door eigen tekstgroepen, in overleg met de voorganger. Jouw aanwezigheid tijdens repetitie of viering regel je zelf gemakkelijk via ons Vivente Portaal waarop je ook het hele repertoire en zangrooster vindt.
Naast het vaste zingen in de kerk wordt er een paar keer per jaar op andere plaatsen gezongen, zoals een andere parochie, kerstmarkt of verzorgingstehuis.

Vivente geeft ook concerten, meestal in samenwerking met andere koren of Muziekvereniging D.W.S. uit Achterveld. Bijzondere momenten in het jaar zijn het Kerstconcert, de Kerstnachtmis, de 4 mei viering en in 2025 het Vrijheidsconcert op 10 mei. Onze thuisbasis de St. Jozefkerk is hiervoor een bijzondere en sfeervolle locatie.

Omdat we de contributie laag kunnen houden ben je al voor ongeveer 30 euro per jaar lid van een professioneel geleid koor met de gezelligheid van amateur-liefhebbers. Die gezelligheid vertalen we altijd met een koffie- en theepauze tijdens de repetitie en een eindejaars-uitje zoals vandaag tijdens “Gluren bij de Buren”. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op de achterzijde van deze flyer!

Belangstelling voor dit bijzondere koor? Met veel vrijheid voor jouw eigen inbreng en medewerking aan het bestuur of de diverse commissies zoals: Mappen, Repertoire, Koffie/thee, Tekstgroep, Concerten, Lief en Leed, Eindejaarsuitje. 

Interesse om met ons in contact te komen? Reageer dan via het contactformulier of neem contact op met Henri Schouten (0658996831).